Followers

Welcome To Ceritaduniaerwanalif.blogspot.com-------------------> I'm not Special, I'm just Limited Edition

Monday, December 5, 2011

si Comot !

Assalamualaikum, hye friend ku yang sedang membaca blog ku yang udah tak seberapa usang nie, hee... skrang aku rajin2 kn diri sua mau blogwalking, post apa2 jak yg ada dalam fikiran ku skrng nie ! So now, aku mau cerita pasal kucing ku yang bernama si Comot ! yah ~ ni kucing kesayangku, kucing siam orang ckap, tpi aku heran kenapa dibuang ! sini aku mau cerita, Pada suatu hari ! cehhhh ! semngatnya aku, mcam buku cerita plak ! haha..okok ~ kita start skrng, kucing ni di jumpa kat halaman rumah ku, time tu ibu ku yg jumpa, ada sorang budak ni.. dia lalu kat halaman rumah, dia bawa dua ekor kucing satu yang kami pelihara skrng ni and yang satu lagi tu warna coklet2, pastu punya slammbernya dia letak jak mcam tu kucing tu and then dia jalan jak trus, ibu aku pnggil2 budak tu ~ bolehnya dia wat bodoh jak? apa lagi ibu ku pnggil aku, then aku nmpk ni kucing, trus aku ckp kat ibu yg satu ni kucing siam, tapi mcam dah kacukan sikit.. my mom trus ckp pelihara la tu kucing, and yang satu lagi tu aku bagi kat jiran seblah bab tu kucing betina, ibu aku tak nak pelihara, bab nnty lau dah besar tambah bnyak plak kucing di rumah kmi, punya la aku happytime tu, ye laa lama dah xde kucing kat umah aku nie teda sua mau main2 ma aku sejak kucing ku yg satu tu mnghilangkan diri entah kemana, hhuurrmmm... mybe dia dah takda dah ~ okok ~ korang tegok la pic si comot ni kat bawah..COMELkan ! !





Begini la 1st kmi jumpa dia, kuruskn? bru abis mndi ni..



HA! ni time kaki dia terseliuh, tgok dia angkat kakinya skit la tu, ciannn..


hahaha ! meeeoooowwww ! !


Matanya pakai spotlight ! haha !


nehh ! dpat udah dia ! sapa suruh lari2 ! 



Buka pintu, comot mau keluar plzz ! haha


ni lagi satu ! mulut nya kuyak kena rantainya sndiri, 
akak ku kilik2 kasi pakai rntai yg besi, abiss dia gigit2 jdi mcam ni..


satai duluuuu :P


Hensem tak? haha


punya la santai ko comot, mentang2 dibelikan rantai baru...


apa tegok2 !


main bola dulu yaa !


Ni pic skrg, bru jak aku take tdi, lain kn dari yg 1st di jumpakn?


huhu ! ! tgok apa tu !



hee ! relex dulu bha tuanku !


Gendutkn ! mcam tuannya :P


mata tu bha ! uiikkk ~ lau cewek tgk geram nie !


Thanks Because Read My Blog I'm not Special,I'm just Limited Edition Cerita Dunia eRwan Alif

0 comments:

Post a Comment

Merepek Jak la ! ! ! ! ! !